Match: IFK Velen - Västanviks AIF 1-1 (0-1)
Domare: Hans Lind (1:a halv), Matthias Söderlund (2: halv)
Trupp: Philip, Jimmie, Khalil, Marco, Lukas, Oskar H, Mohsen, Rasmus, Martin, Viktor, Hult, Javid, Goran, Per, Tobias, Yoda, Fallgren, Oskar Spets, Robin, David

Startelvan (4-3-3): Oskar H, Hult, Goran, Jimmie, Mohsen, Lukas, Yoda, Per, Viktor, Martin och Rasmus.
Avbytare: Khalil, Javid, Oskar Spets, Philip, Marco, Alexander och David

0-1 Rasmus (Martin)
1-1 (?)

Ett mixad Västanviks lag (A-lag och B-lag ställdes emot IFK Velen på en kylig Björnevi, några få stod emot kylan under 1:a halvlek, när matchen var slut så var publiken borta. Matchen spelades i ca 75 minuter.

Vi började med att rulla boll inom laget, man kan säga att lagen kände på varandra under första minuterna. Vi fick vänta ca 10 minuter till ett åtminstone halvläge efter ett fint samarbete mellan Rasmus, Lukas, Viktor och med Martin som avslutade över mål. Två minuter senare så slog Hult en frispark som hittade Jimmie, avslutet gick en bit över mål. Med 15 minuters spel kom Velens första riktiga försök till snabb omställning, som vi försvarade oss bra på.

Vi hade en bra period runt den 20:e minuten fram till halvlekens slut. En del fina anfallsförsök med bra intentioner, sedan var våra avslut inte lika vassa som det kan förväntas av oss. Vi tog i alla fall ledningen i halvlekens sista spark, målskytten var Rasmus som förvaltade ett fint inlägg av Martin.

Vi tvingades göra några byten tidigt i matchen, Goran (ljumske problem) och Per (svanken?), in kom Philip och Alexander. Vi startade 2:a halvlek med Oskar, Marco, Jimmie, Hult, Philip, Oskar S, Yoda, Rasmus, Alexander, David och Khalil.

2:a halvlek börjar lite likt den 1:a, vi har mer boll och Velen fick jaga. Oskar S testade med ett långskott i den 2:a minuten målvakten räddade. Velen kom i en snabb kontring i den 6:e minuten men Oskar H räddade. Runt den 16:e minuten avslutade David med ett skott utanför ett bra anfall av våra offensiva pjäser. Velen kvitterade runt den 20:e minuten efter en bolltapp och en snabbomställning. Två minuter senare höll Javids inläggs försök ställa Nikki i målet, det blev hörna. Velen kom i en snabbomställning i den 25:e minuten avslutet gick en bit över. Vi försökte göra ett segermål och hade några halvlägen men vi fick nöja oss med 1-1.